Díszítsd te is megfelelően a körmeidet!

Ha nem díszíted a körmeidet megfelelően, akkor szinte teljesen biztos, hogy egy idő után alulmaradsz majd a többi lánnyal szemben. Persze meg lehet tanulni alapszinten ezt a mesterséget, viszont ahhoz, hogy igazán ügyessé váljunk, szükséges a kitartás és a megfelelő mennyiségű energia munkába való tétele.

Milyen színekkel érdemes díszíteni?

Mindig az aktuális trendeket érdemes szem előtt tartani. 40 éve például teljesen más volt a divat, mint manapság: más színeket használtak, sokkal gyakoribb volt a barna, mint manapság.

De például nem igen használtak körömmatricát sem, és az is ritka volt, hogy műköröm csiszológéppel tökéletesítsék a kész munkát.

Milyen extrákat érdemes még használni?

Az alap gél lakk felvitelen kívül több olyan dolgot is tehetünk, melyek nagyban hozzásegítenek majd minket ahhoz, hogy tökéletes mintázatú és különleges kinézetű legyen a végeredmény.

Használjunk mindig műköröm sablonokat! Elképesztően fontos, hogy a sablon legyen tökéletes mintázatú, ezek általában olyan sémák, melyeket ecsettel soha nem tudnánk manuálisan, saját magunktól elérni.

Mindig vegyünk egy könnyen használható, kézreálló ecsetet. Egyszerűbb, ámde annál megkapóbb minták létrehozásához szükséges lehet egy ecset létrehozása.

Mindig vegyünk körömcsiszoló gépet. A körmünket le kell valahogy csiszolni, ha annak egyenletlenségei vannak. Mindig fontos azt szem előtt tartani, hogy a köröm legyen szép felületű és teljesen egyenletes, még a szélén is.

Milyen hibákat ne kövessünk el?

Ne essünk bele abba a hibába, hogy olyan körömdíszítést akarunk használni, ami már ódivatú, vagy nagyon elüt a szokásos trendektől. Ezekkel általában nem fogunk sikert aratni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.