Paulus bor

Borok egyenesen a Paulus borháztól!

Ha bort szeretnénk vásárolni, vagy kóstolni, akkor számtalan termesztőt, pincészetet lehet találni Magyarországon. Vannak jobbak és kevésbé jók: azt érdemes mindenképpen tisztán látni, hogy a jó választás mindig megtérül és kifizetődik. Ha valaki jól választ, akkor gyakorlatilag biztosra vehető, hogy finom ízélményekben lesz része.

Mi az a Paulus borház?

Az ország legjobb Rosé és fehérborait keresed, ráadásul pince áron? Akkor neked őket kell választani. Akár ingyenes házhozszállítás kereskedésüktől, bárhová az országban. Rendkívül kedvező árak és kiemelkedően finom borok, a legjobb szőlészettől.

Mi adja a borok igazi zamatát?

A különleges kultúra, borfűszerek és a szőlő termesztési különlegessége. Semmi mással nem indokolható meg a különleges ízvilág és ízkultúra. A termesztőnek természetesen komoly titkai, üzleti információi is vannak a készítés menetéről, melyek titkosak, és melyekhez kizárólag ő fér hozzá – hogy a legkülönlegesebb ízvilágot, ízmárkát teremthesse meg.

Mi jellemzi a jól termő szőlődombot?

Jó bort nem lehet rossz szőlőből készíteni. Egyszerűen lehetetlenség! Mindig szükség van arra, hogy egy megfelelően locsolt, öntözött, jó hőmérsékleti viszonyokkal bíró helyen teremjen a szőlő. Nagyon fontos a megfelelő mennyiségű csapadék és a permetszer – hiszen, ha az egész szőlődomb lerohad, akkor nem fognak bort csinálni belőle.

Természetesen a szerencsének is nagy szerepe van a jó termesztésben. Hiszen, ha olyan az évjárat, vagy az időjárás, akkor még a legjobb szőlészek, borászok sem képesek csodát művelni.

Hol tanulhatjuk ki ezt a mesterséget?

Rengeteg helyen lehet szőlészetet tanulni. Való igaz: akár egyetemi képzések is vannak, de leginkább azok fognak érteni ehhez, akik ebben dolgoznak.

Weboldal: https://paulusborhaz.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.