Focista a gyepen

Mivel lehet a medencénket igazán szépen kidekorálni? Pár különleges lehetőség a kert berendezésére

A kerti medence minden gyerek álma a nyáron. Még a férfiak, felnőttek is imádnak csobbanni egy jót: viszont nagyon fontos, hogy a kerti esztétikát megteremtsük egy ilyen remek alkalomra. Mit tehetünk azért, hogy a kerti medencénk igazi „idilli” legyen? Mégis hogyan tehetünk azért minél többet, hogy a környezeti kialakítás is hibátlan és tökéletes legyen?

Mi a szép kerti környezet titka?

A szép kert egyik igazi titka, hogy megfelelően legyenek benne a kerti dekorelemek és növények elhelyezve. Az például hatalmas hibának számít, ha túl sok fa van, nincs egy naposabb hely, ahová a medencét tehetnénk.

Szintén aranyszabály, hogy legyen egy elfogadható változatosság a területi elemek elrendezésében. Használjunk akár kertberendező programot is.

Mivel dobhatjuk fel a kerti medence idilliségét?

Talán a legjobb megoldás az lehet, ha valamilyen különlegességet rakunk a medencébe. Ez lehet akár egy gumicsónak is, viszont ez mégsem a legjobb opció, hiszen rengetegen ismerik a gumicsónakot. Talán a legkülönlegesebb kiegészítő, melyet használhatunk az nem más, mint a medencei műfű.

A műfű örökké zöld, nem is kell locsolni, és akár a medence alján is tárolható hosszú időn keresztül. Rendkívül esztétikus és szép megoldást nyújt, és nagyon nagy örömet okozhat a fürdés közben, ha alul ott van ez a felejthetetlen kiegészítő, ami csak úgy súrolja a lábunkat.

Hogyan kell felszabadultan lubickolni?

Felejtsük el a mindennapi problémáinkat. Ne gondoljunk arra, hogy a munkahelyünkön milyen kihívásokkal kellett szembenéznünk. Csak és kizárólag az ellazuló érzésre koncentráljunk, semmi másra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.