Zsalúzia

A zsalúzia egy modern megjelenésű, kiváló ár-érték arányt képviselő kültéri árnyékoló, mely folyamatosan növekvő népszerűségnek örvend Magyarországon is.

Jellemzők

A zsalúzia esztétikus megjelenésével és kompakt megoldásával ideális választás, ha szeretnénk páratlan alapossággal szabályozni az otthonunkba beeső fény mértékét, hiszen mozgatható lamelláival úgy engedhetjük be például a reggeli napsugarakat, hogy közben kizárjuk a kíváncsi tekinteteket.

Páratlan fényszabályozás

A mozgatható lamellák páratlanul precíz fényszabályozásra képesek, melyhez foghatót egyetlen kültéri árnyékoló sem képes garantálni számunkra. A lamellák mozgatásával a beeső fény erőssége ugyanis teljes átmenet nélkül, apró lépésekben állítható.

Modern megjelenés

A zsalúzia nemcsak egy sokoldalú külső árnyékoló, maximális hatásfoka mellett ugyanis a megjelenés szempontjából is kiemelkedő. Számtalan színben kérhető, mindemellett pedig régi és új építésű otthonokon egyaránt elegáns, hovatovább hatékony kiegészítője lehet nyílászáróinknak.

Hőszigetelés

A legmodernebb ablakok is komoly hőhidat képezhetnek a szigetelt falazatban, ahol a kinti hideg és a benti meleg egy vékony légréteggel elválasztva találkoznak egymással.

Zajszigetelés

A lamellák teljes záródása esetén a zsalúzia képes mérsékelni a kinti zajokat azáltal, hogy a hanghullámokat csak megtörve és tompítva juttatja el a nyílászárókig, ami sokak számára jelentős segítséget jelenthet például az alvásban vagy a nyugodtabb pihenésben.

Motorizálás, működtetés távirányítóval

Megfelelő kialakítás esetén – feltétele a tokszerkezet megfelelő részéhez vezetett elektromos kialakítás – könnyedén motorizálható is, így egy speciális kapcsolóval, akár a kanapé kényelméből is irányítható lesz. A motorizált zsalúzia néhány gombnyomással ugyanolyan sokszínű mozgathatóságot tesz lehetővé, mint a manuális változatok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.