Taxizz te is Siófokon!

Ha már taxizás, akkor Siófok – mondja a mondás. Nagyon sok helyen, szinte minden városban vannak ma már taxi szolgáltatók – nem kivétel ez alól Siófok sem. Azonban ne gondoljuk úgy, hogy mindenütt kedvesek is ezek az emberek! Nagyon sokan panaszkodnak arra, hogy mogorva, bunkó emberek uralják a térséget. Azonban nem kell félnünk. Van egy hely, ahol a taxizás igazi álom. Ez pedig Siófok.

Miért ez Siófok egyik különlegessége?

Azért, mert itt kiemelkedően jó autókkal rendelkeznek a sofőrök, és kiemelkedő figyelmet biztosítanak gyakorlatilag minden egyes vendégüknek, felszállónak. És nem is véletlenül! Hiszen, ez egy igazi turista paradicsom. A taxisofőrök munka közben jönnek rá arra, hogy a munkájuk mennyire értékes, és hogy az emberek mennyire megbecsülik azt a tevékenységet.

Gondoljunk csak bele… megyünk nyaralni, és szeretnénk magunkat igazán jól érezni… úgy érezzük, hogy nincs másra szükségünk, csak arra, hogy valaki kedvesen szóljon hozzánk… Ebben, pontosan ebben tud nekünk segíteni egy jó taxis.

Milyen látnivalók vannak még a városban?

Az apartmanok is híresek arról, hogy mennyire könnyű őket megközelíteni, valamint arról is, hogy mennyire kényelmesek. Ilyen például a Franciska Apartman, ahol a kényelem szinte makulátlan. Különösen, ha abból indulunk ki, hogy a DemoTaxi szállítja oda a vendégek egy jelentős részét. Már az odautazás is kiemelkedően kényelmes szokott lenni!

Mikor érdemes ide utazni?

Ide utazni természetesen akármikor lehet, viszont tartsuk szem előtt az észszerűséget mindig. Nyáron van a legnagyobb forgalom, és nyaranta van ennek a munkának igazi szezonja. Ilyenkor van a „nagy tuirzmus” ideje, és ehhez igazodnak az emberi igények is. Nem is véletlenül!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.